Kermis Groesbeek 2020, gelukkig hebben we de foto’s nog

Persoonlijk vind ik het ontzettend jammer dat de Kermis en dan vooral de activiteiten op het kermisterrein niet doorgaan. Per 1 september zouden de Corona regels toch versoepelen! Zoals ik al eerder aangaf ik vind het verhaal steeds ongeloofwaardiger, immers in Mook gaat de Kermis wel door in Nijmegen is men dit ook voornemens. Wat voor een domper moet dit zijn voor onze eigen Groesbeekse kermisfamilie Saedt. Ja de oliebollenkraam gaat dit weekend wel open op hun eigen terrein. Al hadden ze alleen maar voor het kermisgevoel de draaimolen en de botsauto’s op het marktterrein geplaatst. Waarom hebben we geen mogelijkheden bekeken van en het marktterrein en het Dorpsplein en het oude kermisterrein, immers het virus verspreidt zich toch niet in de openlucht. Ook de gehele Dorpsstraat/Pannenstraat had een optie kunnen zijn. In Arnhem stonden de attracties toch ook als een pot pieren op elkaar bij het Gelredome. Helaas was de gemeenteraad al met zomerreces toen deze beslissing genomen werd. Misschien wel in opdracht van veiligheidsregiooorzitter Hubert Bruls, terwijl deze nu wel aan de eigen parochie denkt. Wat is er nu mooier voor jonge kinderen dan Kermis, het geluk van de eerste keer een kermis bezoeken. Maar nee hoor Berg en Dal besliste anders.

3 gedachten over “Kermis Groesbeek 2020, gelukkig hebben we de foto’s nog

  1. Had makkelijk mogelijk geweest
    De locatie zou het probleem niet zijn geweest
    Het is de burgemeester die je ook nog niet de kans geeft om hierover in gesprek te gaan

  2. Kermis had wel door kunnen gaan alles verder uit elkaar op marktplein op straat ,op dorpsplein en in de Kerkstraat en dan had de gemeente coulant moeten zijn naar de kermisbazen toe om geen staangeld te vragen dit jaar het is al zo’n rampjaar voor iedereen .
    Want zullen de wijnfeesten wel door gaan ???

  3. Waarom mocht de kermis niet doorgaan en wel de kermis feesten wordt nu met 2 maten gemeten in Groesbeek wel de volwassenen en niet de kinderen plezier heel erg jammer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s