Petitie tegen kaalslag Staatsbosbeheer

Gisteren ontving ik deze mail van sympathisant tegen de bomenkap, weliswaar elders in dit land maar het doel is hetzelfde. Stop Staatsbosbeheer. Ik zou zeggen onderteken die petitie aub.

Fijn dat uw partij opkomt voor de bossen in Groesbeek!
Wij strijden al jaren tegen Staatsbosbeheer (SBB); steeds weer worden afspraken niet nagekomen en zo sloopt SBB onze bossen, gedreven door geldzucht want er valt veel subsidie te halen bij kaalkap.
“Bosomvorming” (subsidie) betekent perceel kaalkappen voor bijv. nieuw heideveld; en bomen versnipperen voor de biomassa verbranding (subsidie).

Het artikel in de media over de kritiek op de werkwijze van SBB van Frits van Beusekom; v/h directeur SBB hebben wij (inmiddels 20 bomen-belangengroepen) aangegrepen om een petitie te starten om te bewerkstelligen dat deze ontbossing ophoudt!
Bomen zijn een belangrijk antwoord op de klimaatverandering! Maar NL ontbost sneller dan het Amazonegebied! Teken svp de NATIONALE PETITIE tégen grootschalige kaalkap en vóór een duurzamer natuurbeleid!: https://beternatuurbeleid.petities.nl

Wilt u deze svp tekenen en doorsturen?
Heel graag; elke ondertekening telt!!
(De milieuorganisaties durven niet openlijk te ondertekenen, want SBB zit overal aan tafel en men wil de relatie “goed” houden..)

Veel succes met het behoud van het Groesbeekse Bos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s