Verkeerssituatie rondom Montessori College gevaarlijk

Wij vinden de verkeerssituatie rondom het Montessori College gevaarlijk, vooral toen we deze week ook nog eens een video opname toegestuurd kregen. Daarom hebben we schriftelijke vragen gesteld aan het College. Bij deze de vragen die we gestuurd hebben
:Geacht College,
Wij ontvangen gedurende een langere tijd vragen omtrent een in onze optiek onveilige ver-keerssituatie rondom het Montessori College aan Nijverheidsweg te Groesbeek.
Met name de combinatie van het (speciale)taxiverkeer, leerlingen op de fiets, winkelend pu-bliek te voet, op de tweewieler en in auto`s vormt een chaotisch geheel.
Gelukkig zijn er tot op heden, op bijna ongevallen na, nog geen ernstige ongevallen gebeurd.
Deelt u onze zorg en bent u met ons van mening dat er op korte termijn maatregelen moeten worden om meer overzicht aldaar te creëren.
Mede omdat we deze week een filmpje (bijgevoegd) uit de buurt ontvingen wilden wij niet wachten op de thema-avond mobiliteitsvisie, maar deze problematiek op korte termijn opgelost zien.
De video ervan zie je hier: https://www.facebook.com/hans.peters.507

2 gedachten over “Verkeerssituatie rondom Montessori College gevaarlijk

  1. Hoi hans. Misschien een idee om over verkeer bij alle scholen te bespreken. Ik woon in de buurt van basisschool op de Heuvel met daarbij nog een speeltuin… En als ik zie hoe hard er gereden wordt in de bremstraat dat is niet normaal meer… Zowel de gemeente als de wijkagent kunnen niks betekenen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s