Hoi Martijn

Hoi Martijn,

In eerste instantie wilde ik er geen aandacht aan besteden, maar nu er een voorstel ligt om e.e.a. achter gesloten deuren te bespreken toch maar even.

Nadat ik afgelopen week toch van verschillende mensen de vraag kreeg, of ik naar het Dorpsplein had geluisterd ivm jouw uitspraken over Sociaal Groesbeek was ik toch wel benieuwd.
Nu staan wij voor open en transparante communicatie, is het wel zo fair om om dan maar via mijn blog (ik weet dat je die wel leest) op jouw uitspraken te reageren.

Grappig dat je wel de site hebt kunnen vinden die pas sinds enkele dagen actief is, maar niet weet dat we ook al een tijdje een pagina op Facebook hebben. We hebben gewoon een tijdje zonder een actieve site gezeten, omdat we roeien met de riemen die we hebben en we geen professioneel partijbureau achter de hand hebben, wij doen echt alles zelf.

Jammer dat je ons neerzet als partij die overal tegen is. We hebben wel degelijk andere geluiden laten horen, zijn ook met voorstellen gekomen, maar ja, als er geen meerderheid voor is, dan houdt het op. Indien je niets weet van onze vragen over het rioolrecht, zegt dat iets over jouw aandacht voor andere fracties. Nu komen er ook vele voorstellen langs waarbij je alleen voor of tegen kunt zijn. Als de beleidskeuzes, in onze ogen, niet voldoende kijken naar belangen van alle betrokken partijen, dan zijn wij inderdaad kritisch. Wij blijven opkomen voor de belangen van mensen, we zijn en blijven een sociale partij. Niet alleen in naam, maar zeker ook in daad.

Je haalde het Zaaltje zelf ook al aan, daarbij had je tijdens de carrousel niet eens de moeite genomen om de stukken te lezen, maar die ene buurman die jij voor NIMBY uitmaakte, was wel degelijk een vertegenwoordiger van een grote groep omwonenden. Had je de stukken gelezen, had je dit kunnen weten. Je hebt deze meneer nog gevraagd hoe lang hij daar woonde en ook toen gaf hij aan te spreken namens diezelfde groep omwonenden. Zijn wij dan overal op tegen? Komen we niet met oplossingen? Wel hoor, maar als we dan met een amendement komen, dan ben jij de eerste die het daar niet mee eens is. Vreemd toch?

Dus Martijn, ik heb me wel vermaakt. Ik begrijp dat oppositievoeren jou niet heel erg goed ligt, maar als er geen wil is om constructief samen te werken en je af te zetten tegen ons, vraag ik me af of die houding nu wel constructief en handig is. We gaan het zien.

Succes met je campagne en met het uitdelen van de roosjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s