Vragen over het Trefpunt in de Meent

Op de website van de Groesbeek wordt er nogal wat kritiek geuit, over mijn vragen over de subsidie aan het Trefpunt.
Ik zou geen respect hebben voor de vrijwilligers. Dat is natuurlijk onzin, ik heb respect voor elk initiatief dat door vrijwilligers wordt uitgevoerd.
Feit is dat ons signalen bereiken, waar wij dan vervolgens weer vragen over stellen.
Ik persoonlijk ben van mening dat indien er subsidie mee gemoeid gaat, het gaat over overheidsgeld, geld van jou en mij.
Indien wij dan signalen ontvangen van personen die buiten gesloten worden van activiteiten, dan word ik in ieder geval kritisch.
Zonder ook maar iemand te hebben willen beledigen, heb ik vragen gesteld van hoe zit dit nu eigenlijk.
En oh ja, als je dan toch 77 vrijwilligers hebt voor het Trefpunt, kan er dan misschien iemand de papierdozen, de plasticafvalzakken en de restafval zakken voor de bewoners die het niet meer kunnen, aan de weg zetten, vraagteken.
Met mijn vragen word een ding duidelijk, betalen de bewoners nu wel of niet mee aan het trefpunt en hoe zit het dan bijvoorbeeld met de nutsafrekeningen.
Tevens heb ik gehoord dat er activiteiten zijn van Pluryn in het Trefpunt, niks mis mee, maar hoe zit het dan met de subsidie bij de Treffers en heeft een Trefpunt dan nog overheidsgeld nodig. De maaltijd word ook door de gebruikers betaald. Ook heb ik gehoord, dat er bewoners naar dagactiviteiten bij Mariendael gebracht worden. Niets mis mee, maar wel vreemd als dit ook andersom gebeurd. Als we dan toch een Trefpunt hebben …… Kortom tijd om uw kritiek vanuit een ander perspectief te zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s