Lokale politiek, zware dobber?

Dit stond vorige week in de krant http://www.telegraaf.nl/binnenland/27968089/__Lokale_politiek_zware_dobber__.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook&apw_campaign=0324f4e17d6c04d6b8d168d96350dad0.

Ik heb deze op FB gedeeld, immers Geert Wilders komt in den lande met zijn PVV, in diverse gemeentes op de kieslijst. Ook 50 plus wil dit gaan doen.
Persoonlijk vind ik dit wel meevallen, toegegeven politiek is soms lastig en vooral als de kiezer denkt dat je dr rijk van wordt. Vooral als je een uitkering in de vorm van een WAO of WIA hebt, dan wordt dit gezien als inkomen en ben je dus of de gehele uitkering of een deel ervan kwijt. Dan moet je wel een verdomde goede ideologie hebben om het vol te houden. Ook een werkgever kan lastig zijn, waardoor politiek niet vanzelf gaat. Maar dat wij als Sociaal Groesbeek geen mensen zouden kunnen krijgen, klopt niet. Het afgelopen jaar hebben wij twee nieuwe carrouselleden aangesteld, al blijft het ledental wat terug lopen. Maar 50 plus en PVV maar ook de SP krijgen mij niet van Sociaal Groesbeek en zoals ik er nu overdenk uit de politiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s