Verkeerssituatie

Vandaag zijn we dan weer terug op het blog. Het eerste waar ik het met u over wil hebben, is de verkeerssituatie in het centrum. Een autoluw centrum is naar mijn mening niet haalbaar.
Ik ben dan ook blij dat wethouder Alex ten Westeneind, voornemens is te stoppen met het automobilistje pesten, met een centrum buiten westen. Jaren geleden hebben wij al eens meer dan 1000 handtekeningen ingeleverd, tegen de aanschaf van de VRI de verkeersregelinstallatie. Toen werden we niet gehoord en moest deze er kostte wat kost komen. Zonde van het geld dus, maar goed verstand komt met de jaren. Dank je wel Alex voor de nieuwe visie, we gaan nog veel meer punten inleveren en hebben jl donderdag al een en ander aan wensen ingeleverd. Wensen zoals een middengeleider aan de Nijmeegsebaan bij de Stekkenberg een rotonde bij Dekkerswald, een veiligere Dries en een veiliger stuk Kerkstraat-Houtlaan/ Pannenstraat-Dorpsstraat.Kwetsbare punten waar op termijn wat mee moet gaan gebeuren. Zo dat was het voor vandaag met mijn blog.

Een gedachte over “Verkeerssituatie

  1. Beste Hans, fijn dat sociaal Groesbeek zich inzet om het de burger in het verkeer rond Groesbeek makkelijker te maken. Wat ik echter mis is de aanpak van grotere problemen die spelen zoals het oplopend tekort aan sociale huurwoningen, de leegloop in de ambachtsscholen en de teruglopende kwaliteit/ professionaliteit in de zorg door personeelstekorten.
    Waarom gaat het programma van de partij niet uit naar de eis om voor 2020 200 sociale huurwoningen te bouwen, of de dreigende en al bestaande tekorten in ambachtslieden op te lossen door opleidingen met baangarantie? We hebben alle mogelijkheden hier aanwezig in Groesbeek ( sorry, maar kan de gemeente Berg en Dal niet uit mijn strot krijgen). Wederom loopt iedere partij zich druk te maken over banale dingen, zonder de echte problemen aan te pakken. Het stellen van harde doelen daar durft niemand zich aan te wagen, alleen maar lauwe politiek zonder een duidelijk en concreet plan.
    Als Sociaal Groesbeek deze punten hard durft weg te zetten dan ben ik de eerste die op jullie stemt.
    Tot blogs,
    Bart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s