Berg en Dal

Beste Lezer, na lange tijd toch weer een nieuw blog.
Ik ben al een tijdje ziek maar de signalen die ik nu ontvang, roepen bij mij dusdanig wat weerstand op, dat ik toch maar aan het toetsenbord ben gaan zitten. Dat er op de komborden ipv een logo een gemeentenaam komt staan, vind ik al minder, maar dat nu ook nog eens omroep Groesbeek in aanloop naar omroep Berg en Dal haar programmering dusdanig gaat aanpassen, dat onze oude vertrouwde muziekprogramma’s moeten wijken voor een informatie of praat programma in het weekend vind ik te gortig. Zoals het er nu naar uitziet gaan de programma’s waar veel inwoners plezier van hebben verdwijnen. Hoe kan het bestaan en wat leveren we nog meer in als inwoners van Berg en Dal? Kijk dat je als WFM ook in het weekend, je programma wilt maken is logisch. Echter ten koste van programma’s als de Muziekexpress, de gezellige zaterdagmiddag en misschien wel mooi was die tijd, gaat te ver. Is het nou zo moeilijk op eenmaal per 2 weken een uitzending te maken, zodat beide programma’s aan bod komen? Omroep Berg en Dal ik wil de gezellige zaterdagmiddag en de muziekexpress, graag behouden die heb ik liever dan het geblaat van politiek figuren, die propaganda maken voor zichzelf. Dat scheelt mij een verhoogde bloeddruk en u gezellige muziek

9 gedachten over “Berg en Dal

 1. Ik vraag mij af Hans waar jij de informatie vandaan haalt, want er staat nog niets vast. En wat te denken van WFM? Die geven ook het liefst helemaal niets op van wat de hebben net als Groeesbeek. Jij moet dan weten dat er een compromie gesloten moet worden. Net als in de politiek of probeer je zieltjes te winnen. Niks mis mee hoor. Dat mag van mij.

  • Best Geer
   Jammer dat ji dit zo zeg hier .Want ji weet ook beter als ex omroeper hoe kliek dit is .Vooral die gasten wie samen altijd aan tafel zitten

 2. Even en reactie op jou Geer

  Het was in jou tijd toch al vrienden club voldeed je niet had je pech .Waar Hans gelezen heeft op Facebook bij tafel vriend van vriendjes daar zoek ji zult vinden
  Gaat hier over luisteraars niet wat vrienden willen met gemeenschap geld van ons als inwoner

 3. Goed beste mensen, ik zie hier een aantal reacties die ik gewoon wil toelaten. Echter laten we het beschaafd houden en het niet op de man spelen. Ja Geert ik haal mijn informatie bij de bron en natuurlijk weet ik dat dit pas eind november beslist wordt. Informatie en verontrusting krijg je nou eenmaal als je onder de mensen staat. Ook ik ben bezorgd om WFM maar om de Groesbeker en straks Berg en Daller te verrassen lijkt mij niet de bedoeling. Volgens mij stel ik zelfs een compromis voor de ene week de ene de andere week de ander.

 4. Als de muziekprogramma,s van de zender af gaan dan gaat bij mij de stekker eruit , er is ook nog zoiets als radio nl enz enz , ik ben benieuwd hoe het allemaal ingevuld gaat worden , ik weet wel dat de muziekexpress en de gezellige zaterdagmiddag en mooi was die tijd in de gehele regio beluisterd worden en hoop dat ze worden behouden.

 5. Volgens mij wil de kliek die jarenlang de omroep groesbeek hebben bestiert er nu nog een schepje bovenop doen. Had echt gedacht dit die “zogenaamde”groesbekers dit ons had willen laten behouden maar weer kiezen die nepgroesbekers voor het berg en dalse.
  Ga er mooi naar toe verhuizen. Wij willen de muziekexpress en de gezellige zaterdagmiddag NIET kwijt.

 6. Waarom moeten we dit ook alweer kwijtraken? Jaren lang heeft hier in Groesbeek een kliek de omroep bestuurt en naar nu blijkt geven ze ook nu hier weer de voorkeur aan Berg en Dal.
  Wij willen de muziekexpress, de gezellige zaterdagmiddag niet kwijt.
  Laat die zogenaamde nep Groesbekers dan ook maar verhuizen naar hun favoriete plaats, berg en dal.

 7. Zonder de jarenlange en belangeloze inzet van wat sommige EEN KLIEK noemen was er al heel lang geen Groesbeekse omroep geweest. Zo eenvoudig als sommige denken dat het is, is het niet. Deze vrijwilligers verdienen deze benaming niet. Sommige mensen weten niet wat ze zeggen/schrijven.

  Dat ben ik met je eens Geert, maar ik plaats wel alle reacties.

 8. Een bestuur dat steeds maar weer zichzelf benoemd en zelf bepaald wie er wel of niet bij mag, dat mag je gerust een NIET democratische KLIEK noemen naar mijn mening. Omdat WFM in de persoon van Eric Hell maar moeilijk bleef doen hebben ze uiteindelijk gekregen wat ze wilden. Omroep Groesbeek houdt op te bestaan. En de Kliek liet het gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s