PvdA MUG soap

De fusie splijt de PvdA MUG fractie las ik in dit bericht:http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/fusie-splijt-pvda-mug-gemeenten-1.4420390
Tja de PvdA doet er alles aan om gezichtsverlies te voorkomen. Indien er iemand verstand van zaken had over Arbeiderspolitiek dan was het de beoogd lijsttrekker wel.
Dat de PvdA Groesbeek na Martijn Schmierman nog nauwelijks opvolging had, heb ik kunnen merken, omdat er gehengeld werd naar onze nummer twee op de kandidatenlijst. Onbehoorlijk maar ook zeker onfatsoenlijk noem ik dat. Dat er in Groesbeek alleen maar PvdA Ja knikkers richting wethouder Sjaak zitten, is u als kiezer toch allang duidelijk. Ik ben blij dat dit nu ook duidelijk is in Millingen en Ubbergen. De PvdA op volle sterkte in Groesbeek, inclusief ook al zoiets onbegrijpelijks Duitse aanhang luistert immers in het geheel niet naar de kiezer. Ze hebben een big leader Sjaak, alles voor Sjaak, of is het toch alles voor het pluche? Wat ik me met deze soap toch afvraag is, zullen ze nu wel of geen spijt hebben van hun stem voor herindeling? Indien er immers geen herindeling had plaats gevonden, dan was Martijn in ieder geval gewoon lijsttrekker geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s