Hulp

De PvdA MUG heeft met name vanuit het Millingse om hulp verzocht bij Samsom. Hoe ver kan je zakken? Die Samsom besodemieterd heel dit land en Henk Kregting, toch eigenlijk best wel een maatje van me, vraagt hem om hulp. Niet doen Henk, wij moeten het ook op eigen kracht, al kan ik Emile Roemer ook wel effe vragen om te helpen. Ik wil mijn zetel, of eventuele zetels op eigen kracht verdienen. Overigens kan ik beter met de PvdA Millingen over weg, dan met die uit ons eigen dorp. No hard feelings, Henk!
http://www.gelderlander.nl/regio/rijk-van-nijmegen/samsom-stuurt-millings-raadslid-brief-1.4282990

Overigens heb ik ook zo’n mailtje gehad van Emile Roemer

Beste Hans Peters,

Het is gelukt!

Bij de verkiezingen van gisteren hebben we een enorme winst geboekt: van 226 zetels in 2010 naar bijna 450 nu. Een verdubbeling. Een resultaat om trots op te zijn.

Dankzij de inzet van duizenden SP’ers hebben we de groeiende sympathie van mensen voor de SP kunnen omzetten in veel meer stemmen.

Als u gisteren op de SP hebt gestemd dan dank ik u hartelijk voor uw steun. Dankzij uw stem kunnen wij in uw gemeente aan het werk voor betere zorg, meer werk en fijnere buurten.

Onze raadsleden wens ik veel succes. Zij mogen nu gaan waarmaken dat de SP niet voor niets door velen wordt gezien als de meest lokale, landelijke partij van Nederland. Aan de slag dus: in de raad, maar ook op straat: 100% sociaal!

Natuurlijk zijn er ook gemeenten waar mensen nog niet op de SP konden stemmen. Dat is jammer, en voor ons een extra motivatie om in deze gemeenten te werken aan nieuwe afdelingen of bestaande afdelingen te versterken.

U kunt daarbij helpen. Vraag uw familie, vrienden en buren die sympathie hebben voor de SP om nu lid te worden van onze partij. Een mooier moment om je aan te sluiten bij de beste partij van Nederland is er immers niet!

Wilt u zelf actief meehelpen, laat mij dat weten svp.

Emile Roemer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s