Mag ik een teiltje?

Wat ik vandaag weer lees op de Groesbeek is het volgende:http://www.degroesbeek.nl/regionaal-nieuws/39808/wedstrijd-voor-volkslied-nieuwe-mug-gemeente/
Nu heb ik al slecht geslapen de eerste nachten na 21 december 2012, maar dit voorstel spant toch echt de kroon. Een volkslied voor de nieuwe MUG gemeente, hoe verzin je het.
Mijn eerste gevoel ik ga over mijn nek. Natuurlijk is er niks mis met het Kekerdoms koor, maar laten we alstublieft ophouden met dit soort kwats. Wie weet ook nog eens een extra geldverkwisting. De frictiekosten zijn al op beste mensen. Mocht het zover komen, behoef ik in ieder geval geen uitnodiging voor de presentatie. Voor alle duidelijkheid ik heb niks tegen dat koor, maar wel tegen al dit soort van fratsen, om een eerste klas misser van 13 Groesbeekse raadsleden te vergoelijken. Indien de plaatsnaam Groesbeek blijft hebben we al een volkslied: Grusbek gej ziet vur mien t stejte waor ik wil zien. En hopelijk zijn ze dan in Ubbergen en Millingen trots, dat ze een Groesbeker zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s